HET NETWERK VAN ANPING ANAO EN CO. VAN METAALproducten, LTD.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Anping Anao Mesh And Metal Products Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit, redelijke Prijs en snelle levertijd aan.

—— Tekenwit

Ik koop metaalnetwerk van hen, hun netwerk, toen ik installeerde, I m zeer zeer dik satisified. ik hoop om opnieuw te kopen van.

—— Judy

Anping Anao Mesh And Metal Products Co., Ltd.

1 2
companyPics.title0 companyPics.title1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : ANAO
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3000000-8000000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 50% - 60%

   Het Netwerk van Anpingsanao & Co. van Metaalproducten, Ltd (dat oorspronkelijk als Anping-het Netwerkinstallatie van de Aluminiumplaat wordt bekend), die op Augustus 23, 2000 wordt gebaseerd en die in Anping-Provincie van Hebei-Provincie, roem als „Geboortestad van Draadnetwerk wordt gevestigd in China“, zijn een gemoderniseerde productie & de uitvoeronderneming die R&D, verkoop en na de dienst integreren.
De hoofdproducten zijn de uitgebreide machines van het metaalnetwerk, het netwerkmachines van de hoekdraad, aluminium uitgebreid metaalnetwerk, uitgebreid metaalnetwerk, uitgebreid metaalnetwerk met betonstalen, het netwerk van de hoekdraad, het netwerk van de baksteenversterking, de schermen van het glasvezelvenster, enz.


   Het integreren het ontwerp, de productie, de installatie en de verkoop, het bedrijf zijn uitgerust met een volledige kwaliteitsbewaking en na de dienstsysteem, 42 gemoderniseerde productielijnen, en meer dan 10 hulpmateriaal zoals vlakke netwerkmachines, plaatscharen, strooksnijders, molens, planers, enz.


   Sinds zijn onderneming, krachtens nauwkeurig inspectiemateriaal, standaardproductiewijze en strikte kwaliteitsbewaking, zijn onze producten in binnen- en buitenland uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Europa, Amerika en Australië met een goede reputatie, en gespeeld een meer en meer belangrijke rol tijdens het ontwikkelen van Midden-Oosten Afrikaanse markt.
 

Contactgegevens
Anping Anao Mesh And Metal Products Co., Ltd.

Fax: 86-318-7523607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons